fbpx

Dínós mesekönyv és foglalkoztató csomag

Ismerjétek meg Hapciszauruszt! Ő egy különleges dínó. Képzeljétek, kérésre pattogatott kukoricát tüsszent. Kérhetsz tőle kis adagot vagy nagy vödörnyit, sósat vagy paprikásat. Hapciszaurusz minden kérést teljesít! Képzelhetitek, milyen sok barátja van 😉 De mi történik, ha náthás lesz? Ha folyton tüsszög és nem tudja abbahagyni? Nem árulom el, olvassátok el a mesében!!!

Egy vadonatúj, gazdagon illusztrált, csodálatos mesekönyv, telis-tele különleges dínókkal. Esti meseolvasásra és olvasni tanuló gyermekeknek is ajánljuk, mert a sok színes kép mellett kevés, nagy betűs, könnyen olvasható szöveg van.

Lapozz bele a könyvbe:

A mesekönyv 19 x 16 cm méretű, kemény fedeles, cérnafűzött, 40 oldal terjedelmű. Belső lapjai vastagabb papírral készültek. Garantáltan strapabíró kivitel 😉

Egy vadonatúj dínós mesekönyv

összesen 3.790 Ft.

Dedikálva is kérheted 😉

Házhoz szállítás utánvéttel 2.400 Ft

Összesen fizetendő a csomag átvételekor: 6.190 Ft

(készpénzben vagy bankkártyával is fizethető)

Most rendkívüli ajánlatunk keretében az alábbi ajándékokat adjuk a mesekönyvhöz:

  • 1 db nyomtatható, kivágható puzzle a mesekönyvhöz kapcsolódó jelenettel (14 x 21 cm méretben), Értéke: 1.800 Ft
  • 1 db letölthető nyomtatható kifestő füzet, telis-tele különleges dínókkal. Értéke: 2.000 Ft
  • Nyomtatható, kivágható kártyajáték a mesekönyveink jeleneteivel (kézműves időtöltés + játék is egyben). Értéke: 1.500 Ft

Az ajándékok értéke összesen: 5.300 Ft

Ebből fizetendő 5.300 0 Ft

30 napos visszaküldési garancia

Szállítási határidő: 2-3 munkanap

Igen, ez kell nekem! Megrendelem a mesekönyv csomagot, az alábbi űrlap kitöltésével:

Az űrlap kitöltésével lehet rendelést leadni.
Kérjük megadni a pontos címet. Ha külön szállítási címet szeretne (számlázási címtől eltérőt) akkor azt is. Ha dedikálva kéri a könyveket, kérjük, ezt külön jelezze!
A könyvek árát a csomag kézhezvételekor, utánvéttel lehet kiegyenlíteni. A házhoz szállítás díja csak Magyarország területén érvényes. A digitális ajándékokhoz letöltési linket küldünk, ahonnan egyesével letölthetőek az állományok (pl. színező, puzzle).

A “Vásárlás” kapcsoló megnyomásával elismeri, hogy megismerte és elfogadta az ASZF és az Adatkezelési tájékoztató tartalmát.

%d bloggers like this: