fbpx

Két mese most mesés áron!

Akár dedikálva!

Ez a két mese olyan örök emberi értékeket mutat be, mint a segítőkészség, a barátság, az összetartozás fontossága.

Mert a mese az egyik leghatékonyabb nevelési eszköz, amely által a gyermekek megtanulják elhelyezni magukat a világban, megtanulják a jó és rossz közötti különbséget, elsajátítják a helyes konfliktuskezelési formákat, és választ kapnak az élet nagy kérdéseire.

Két gazdagon illusztrált, csodálatos történet, most egy csomagban.

Minden kisfiú álma, hogy egyszer űrhajós lesz… új bolygókat fedez fel, galaxisközi túrára indul! Ez a két mesekönyv játékos formában vezeti be a gyermekeket a csillagászat világába. Megismerhetik Naprendszerünk bolygóit, a legfontosabb csillagképeket és a csillagászati alapfogalmakat.

Esti meseolvasásra és olvasni tanuló gyermekeknek is ajánljuk, mert a sok színes kép alatt kevés, nagy betűs, könnyen olvasható szöveg van.

Lapozz bele a könyvekbe:

Mindkét mesekönyv 19 x 16 cm méretű, keménytáblás, cérnafűzött, 44 oldal terjedelmű.

Most retro kirakóval! A készlet erejéig!

A két mesekönyv + kirakó most összesen 8800 Ft

Ingyenes szállítás

Fizetés utánvéttel a csomag kézhezvételekor

14 napos visszaküldési garancia

Szállítási határidő: 2-3 munkanap

Az űrlap kitöltésével lehet rendelést leadni.
Kérjük megadni a pontos címet. Ha külön szállítási címet szeretne (számlázási címtől eltérőt) akkor azt is. Ha dedikálva kéri a könyveket, kérjük, ezt külön jelezze!
A könyvek árát a csomag kézhezvételekor, utánvéttel lehet kiegyenlíteni. Az ingyenes szállítás csak Magyarország területén érvényes.

A “Vásárlás” kapcsoló megnyomásával elismeri, hogy megismerte és elfogadta az ASZF és az Adatkezelési tájékoztató tartalmát.

%d bloggers like this: