fbpx

Mesekönyv csomag mesés áron!

Akár dedikálva!

A készlet erejéig!

Ez a három mese olyan örök emberi értékeket mutat be, mint a segítőkészség, az engedelmesség, az összetartozás fontossága.

Mert a mese az egyik leghatékonyabb nevelési eszköz, amely által a gyermekek megtanulják elhelyezni magukat a világban, megtanulják a jó és rossz közötti különbséget, elsajátítják a helyes konfliktuskezelési formákat, és választ kapnak az élet nagy kérdéseire.

Három gazdagon illusztrált, csodálatos történet, most egy csomagban.

Esti meseolvasásra és olvasni tanuló gyermekeknek is ajánljuk, mert a sok színes kép alatt kevés, nagy betűs, könnyen olvasható szöveg van.

Lapozz bele a könyvekbe:

A sorozat első részében megismerkedhettek Csigafalva népével. Tudjátok, milyen a pitypang-leves? A csigák kedvence, az biztos… Az is kiderül, ki segített Csiga Palinak, és hogyan jutott haza, miután egy pitypang kirepítette a csiga-játszótérről.
Ez a mese segít megérteni a gyermekeknek, hogy a szabályok az ő érdekükben vannak. Ha nem engedelmeskedünk, annak bizony nagyon rossz vége is lehet(ne, de nem a mi mesénkben…)


A sorozat első részében Teknősi megépíti robotját, akinek a RoBoti becenevet adja. Úgy tűnik, mintha rögtön el is romlana az új szerkezet. Vagy mégsem? A meséből kiderül, hogy miként lesz RoBoti a nap hőse, és hogy Polip Paula születésnapi partiján miért beszél mindenki csak őróla.
Ez a mese segítőkészségre és jótékonyságra neveli a gyermekeket. Milyen jó segíteni annak, aki bajba jutott!


A mese főhőse egy játékos kiskutya, aki sokat van otthon egyedül, amíg a gazdija iskolában van. Mimóza soha nem unatkozik, mert mindig történik valami izgalmas a házban. Ez a mese rendszeretetre neveli a gyermekeket. Megtudhatjuk belőle, milyen következményekkel jár, ha szanaszét hagyjuk a holminkat a házban 😉


Mindhárom mesekönyv 19 x 16 cm méretű, keménytáblás, cérnafűzött, 44 oldal terjedelmű.

A három mesekönyv most összesen 9990 Ft

Ingyenes szállítás

Fizetés utánvéttel a csomag kézhezvételekor

14 napos visszaküldési garancia

Szállítási határidő: 2-3 munkanap

Az űrlap kitöltésével lehet rendelést leadni.
Kérjük megadni a pontos címet. Ha külön szállítási címet szeretne (számlázási címtől eltérőt) akkor azt is. Ha dedikálva kéri a könyveket, kérjük, ezt külön jelezze!
A könyvek árát a csomag kézhezvételekor, utánvéttel lehet kiegyenlíteni. Az ingyenes szállítás csak Magyarország területén érvényes.

A “Vásárlás” kapcsoló megnyomásával elismeri, hogy megismerte és elfogadta az ASZF és az Adatkezelési tájékoztató tartalmát.

%d bloggers like this: