fbpx

Segítő dínós mesekönyv és foglalkoztató csomag

Ismerjétek meg Nyaktopusz Porszivótuszt! Ő egy különleges dínó. Képzeljétek, hosszú nyakával mindenhova elér, minden koszt, szemetet felszív. Annyira szeret takarítani, hogy még egy versikét is mondogat közben. Sőt, ha jó kedve van, még el is dalolja! Igen ám, de a társai nem becsülik meg a munkáját és elkergetik. Na akkor lesz csak kosz és rendetlenség mindenütt, ahová csak a szem ellát! Ilyen rendetlenségben nem lehet élni! Vajon mi a megoldás? Nem árulom el, olvassátok el a mesében!!!

Egy vadonatúj, gazdagon illusztrált, csodálatos mesekönyv, telis-tele különleges dínókkal. Esti meseolvasásra és olvasni tanuló gyermekeknek is ajánljuk, mert a sok színes kép mellett kevés, nagy betűs, könnyen olvasható szöveg van.

Lapozz bele a könyvbe:

A mesekönyv 19 x 16 cm méretű, kemény fedeles, cérnafűzött, 40 oldal terjedelmű. Belső lapjai vastagabb papírral készültek. Garantáltan strapabíró kivitel 😉

Egy vadonatúj dínós mesekönyv

összesen 3.790 Ft.

Dedikálva is kérheted 😉

Házhoz szállítás utánvéttel 2.400 Ft

Összesen fizetendő a csomag átvételekor: 6.190 Ft

(készpénzben vagy bankkártyával is fizethető)

Most rendkívüli ajánlatunk keretében az alábbi ajándékokat adjuk a mesekönyvhöz:

  • 1 db nyomtatható, kivágható puzzle a mesekönyvhöz kapcsolódó jelenettel (14 x 21 cm méretben), Értéke: 1.800 Ft
  • 1 db letölthető nyomtatható kifestő füzet, telis-tele különleges dínókkal. Értéke: 2.000 Ft
  • Nyomtatható, kivágható kártyajáték a mesekönyveink jeleneteivel (kézműves időtöltés + játék is egyben). Értéke: 1.500 Ft

Az ajándékok értéke összesen: 5.300 Ft

Ebből fizetendő 5.300 0 Ft

30 napos visszaküldési garancia

Szállítási határidő: 2-3 munkanap

Igen, ez kell nekem! Megrendelem a mesekönyv csomagot, az alábbi űrlap kitöltésével:

Az űrlap kitöltésével lehet rendelést leadni.
Kérjük megadni a pontos címet. Ha külön szállítási címet szeretne (számlázási címtől eltérőt) akkor azt is. Ha dedikálva kéri a könyveket, kérjük, ezt külön jelezze!
A könyvek árát a csomag kézhezvételekor, utánvéttel lehet kiegyenlíteni. A házhoz szállítás díja csak Magyarország területén érvényes. A digitális ajándékokhoz letöltési linket küldünk, ahonnan egyesével letölthetőek az állományok (pl. színező, puzzle).

A “Vásárlás” kapcsoló megnyomásával elismeri, hogy megismerte és elfogadta az ASZF és az Adatkezelési tájékoztató tartalmát.

%d bloggers like this: