fbpx

Segítő mesekönyvek és foglalkoztató csomag kiközösítés témakörben

Mit tehetünk az óvodai, iskolai kiközösítés ellen?

Veled is előfordult már, hogy a gyermeked szomorúan tért haza az óvodából vagy az iskolából azért, mert a társai kicsúfolták vagy kiközösítették? Mit tettél?

Beszélgetnünk kell a gyermekkel, hogy pontosan értsük, mi is történt vele. Beszélnünk kell arról is, hogy ő mit érzett, mit érez ezzel a helyzettel kapcsolatban. Sokszor nem könnyű szóra bírni a gyermeket, nehezen tudjuk „kihúzni” belőle a részleteket.

A segítő mesékben hasonló helyzetről olvashatunk, mint amiben épp a gyermekünk van. A meseolvasás jó alkalmat teremt a beszélgetésre. A mese segít tudatosítani a problémát.

A segítő mese a helyzet megoldására is ad példát, mintát. Legközelebb, ha hasonló helyzetbe kerül a gyermek, már hivatkozhatunk a közös olvasmány élményre.

Az Űrfazék című mesénkben a fazék az, akit kigúnyol a konyha összes lakója, mert szerintük elérhetetlen álmai vannak: űrhajós szeretne lenni. A fazék persze nem adja fel, így végül valóban kijut a világűrbe. Ott azonban újabb problémával kell szembenéznie: a bolygók és csillagok úgy gondolják, nem közéjük való. Űrfazék persze nagyon elkeseredik, de a saját bánatánál sokkal fontosabb benne a késztetés, hogy segítsen valakin, aki még nála is jobban el van keseredve. Megold egy nagyon komoly problémát az űrben. Teljesítményét mindenki elismeri, és befogadják. Barátokra lel.

A mese sorozat következő részében a falánk, gonosz Fekete Lyukról kiderül, hogy magányos, és azért feneketlen a bendője, mert nincsenek barátai. A mese végére már nem fenyegeti felfalással az egész galaxist. Megszelídül és megelégszik egy kis szilvás jégkrémmel, mert barátokra talál.

Ez a két lebilincselően izgalmas mese nem csak a bolygókkal és a világűr csodáival ismerteti meg a gyermekeket, hanem megküzdési stratégiát nyújt nekik kigúnyolás, kiközösítés, magányosság ellen is.

Szeretnéd, hogy a gyermeked sikeresen megoldja az ehhez hasonló helyzeteket a közösségben? Szeretnéd, ha többé nem kellene tanácstalanul nézned a gyermeked szomorúságát? Olvassátok el az Űrmesék első két kötetét, és oldjátok meg a problémát együtt, egyszer és mindenkorra!

Persze dönthetsz úgy is, hogy legyintesz “Majd kinövi”, “Majd elmúlik ez is egyszer”… de gondolj csak bele, hányszor és hányszor fog még előfordulni, hogy a gyermeked egész este szomorkodik, vigasztalhatatlanul sír, másnap pedig hasfájást színlel, mert nem akar óvodába, iskolába menni….

Ha azt szeretnéd, hogy gyermeked megfelelően kezelje az ilyen helyzeteket a közösségben, rendeld meg most a két segítő mesét és a foglalkoztató csomagot!

Két gazdagon illusztrált, csodálatos történet, most egy csomagban.

Esti meseolvasásra és olvasni tanuló gyermekeknek is ajánljuk, mert a sok színes kép alatt kevés, nagy betűs, könnyen olvasható szöveg van.

Mindkét mesekönyv 19 x 16 cm méretű, kemény fedeles, cérnafűzött, 40 oldal terjedelmű. Belső lapjai vastagabb papírral készültek. Garantáltan strapabíró kivitel 😉

Két segítő mesekönyv

összesen 6.980 Ft.

Dedikálva is kérheted 😉

Házhoz szállítás utánvéttel 2.400 Ft

Összesen fizetendő a csomag átvételekor: 9.380 Ft

Most rendkívüli ajánlatunk keretében az alábbi ajándékokat adjuk a mesekönyvekhez:
  • 2 db nyomtatható, kivágható puzzle a mesekönyvekhez kapcsolódó jelenettel (14 x 21 cm méretben), Értékük összesen: 3.600 Ft
  • 2 db letölthető nyomtatható kifestő füzet, telis-tele bolygókkal és csillagokkal. Értékük összesen: 4.000 Ft
  • Nyomtatható, kivágható kártyajáték a mesekönyvek jeleneteivel (kézműves időtöltés + játék is egyben). Értéke: 1.500 Ft
  • Hogyan és miért neveljünk olvasó gyermeket? e-könyv. Értéke: 2.900 Ft
  • Milyen a jó mese? e-könyv. Értéke: 2.900 Ft
  • Milyen életkorban milyen mesét olvassunk gyermekünknek? e-könyv. Értéke: 2.900 Ft
  • 2 db feladatlap a mesékhez kapcsolódva. Értékük összesen: 5.200 Ft

Az ajándékok értéke összesen: 23.000 Ft

Ebből fizetendő 23.000 0 Ft

30 napos visszaküldési garancia

Szállítási határidő: 2-3 munkanap

Igen, ez kell nekem! Megrendelem a mesekönyv csomagot, az alábbi űrlap kitöltésével:

Az űrlap kitöltésével lehet rendelést leadni.
Kérjük megadni a pontos címet. Ha külön szállítási címet szeretne (számlázási címtől eltérőt) akkor azt is. Ha dedikálva kéri a könyveket, kérjük, ezt külön jelezze!
A könyvek árát a csomag kézhezvételekor, utánvéttel lehet kiegyenlíteni. A házhoz szállítás díja csak Magyarország területén érvényes. A digitális ajándékokhoz letöltési linket küldünk, ahonnan egyesével letölthetőek az állományok (pl. e-könyvek, színezők, feladatlapok).

A “Vásárlás” kapcsoló megnyomásával elismeri, hogy megismerte és elfogadta az ASZF és az Adatkezelési tájékoztató tartalmát.

%d bloggers like this: