fbpx

Teknősi és RoBoti kalandjai

Teknősi robotot épít magának, akiről kiderül, hogy nem csupán egy robot, hanem egy jótékony, kedves, segítőkész barát is.


Teknősi és RoBoti
A sorozat első részében Teknősi megépíti robotját, akinek a RoBoti becenevet adja. Úgy tűnik, mintha rögtön el is romlana az új szerkezet. Vagy mégsem? A meséből kiderül, hogy miként lesz RoBoti a nap hőse, és hogy Polip Paula születésnapi partiján miért beszél mindenki csak őróla.

Megjelenés dátuma: 2021 szeptember
Formátum: nyomtatott, kemény kötés
Vásárlás

Megjelenés dátuma: 2019 szeptember
Formátum: e-könyv
Vásárlás:
Ekönyv.hu
Google Play Books
Apple Books

RoBoti betegsége
A sorozat második részében Rák Remiggel sakkozna épp Teknősi, amikor RoBoti furcsán kezd viselkedni. Képzeljétek, elkapott egy vírust. Tudjátok, milyen az, ha egy robot vírusos lesz? Nem, nem. Nincs láza, és nem folyik az orra sem. De hogy pontosan mi történik ilyenkor, azt nem árulom el. Olvassátok el a mesében!

Megjelenés dátuma: 2019 november
Formátum: e-könyv
Vásárlás:
Ekönyv.hu
Google Play Books
Apple Books

Mélytengeri kaland
Mialatt Teknősi a tenger mélyén társasozik Polip Paulával – hal rudacska a tét! – RoBoti egy vészhelyzet megoldása közben elveszíti a fejét. Mint kiderült, amúgy sem volt elégedett a kocka fejjel, mert már egy ideje emberibb külsőre vágyott. A többit nem árulom el, olvassátok el a mesében.

Megjelenés dátuma: 2020 január
Formátum: e-könyv
Vásárlás:
Ekönyv.hu
Google Play Books
Apple Books


%d bloggers like this: