fbpx

A Vizvári Mesegyár

Hol volt, hol nem volt
Egy anya, öt gyerek
Írják a könyveket.
Gyere és ne hezitálj,
Tégedet is idevár
A Vizvári Mesegyár

Legyen mesés napod a Vizvári mesegyárral!

Ismerd meg mesehőseinket! Kalandozz a világűrben az Űrfazékkal vagy a Fekete Lyukkal! Látogass el a gyógynövények varázslatos világába Lillával, vagy a csiga család mindennapjaiba Csiga Palival! Keresheted akár a páratlan papucs párját is, Mimózával! Unatkozni nem fogsz, garantáljuk!

Több, mint 30 e-könyvet adtunk ki. Nyomtatásban 7 mesekönyvünk jelent meg. Részletes ismertető a nyomtatott mesekönyvekről elérhető itt:

Nyomtatott mesekönyveinkMeseíró család vagyunk. Mi magunk írjuk és illusztráljuk a meséinket, amelyeket saját kiadásban jelentetünk meg e-könyv illetve nyomtatott kiadványok formájában.

Hiszünk abban, hogy a mese az egyik leghatékonyabb nevelési eszköz, amely által a gyermekek megtanulják elhelyezni magukat a világban, megtanulják a jó és rossz közötti különbséget, elsajátítják a helyes konfliktuskezelési formákat, és választ kapnak az élet nagy kérdéseire.
Mese sorozataink elsősorban a 3-10 éves korosztály számára készültek, különösen esti meseolvasáshoz ajánljuk őket. Meséink közös ismertetőjegye a sok kép alatt viszonylag kevés szöveg, ezért bátran ajánljuk meséinket az olvasni tanuló gyermekek számára is.

Nyomtatott könyveink megrendelhetőek közvetlenül tőlünk, akár dedikálva is!

Könyv rendelés

E-könyveinket megtalálhatod az Ekönyv.hu, az Apple Books és a Google Play Books webáruházakban.

További információ RólunkElérhetsz minket az alábbi helyeken:


© Vizvári Mesegyár 2020-2023 – Minden jog fenntartva.