fbpx

Legyen mesés napod a Vizvári Mesegyárral!


Megérkeztek a különleges dínók a Vizvári Mesegyárba! Foglalkoztató csomag is jár az új mesekönyvekhez 😉 Részletek ITT


Ismerd meg mesehőseinket! Kalandozz a világűrben az Űrfazékkal vagy a Fekete Lyukkal! Látogass el a gyógynövények varázslatos világába Lillával, vagy a csiga család mindennapjaiba Csiga Palival! Keresheted akár a páratlan papucs párját is, Mimózával! Unatkozni nem fogsz, garantáljuk!

Több, mint 30 e-könyvet adtunk ki. Nyomtatásban 10 mesekönyvünk jelent meg. Részletes ismertető a nyomtatott mesekönyvekről elérhető itt:

Nyomtatott mesekönyveink
Mese sorozataink elsősorban a 3-10 éves korosztály számára készültek, különösen esti meseolvasáshoz ajánljuk őket. Meséink közös ismertetőjegye a sok kép alatt viszonylag kevés szöveg, ezért bátran ajánljuk meséinket az olvasni tanuló gyermekek számára is.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne csak szépen illusztrált izgalmas, vicces vagy kalandos történeteket gyártsunk. Minden mesénknek van valamilyen segítő vagy nevelő célja. Meséinkben megjelenik a kigúnyolás, kiközösítés, illetve hogy milyen stratégiával tud egy gyermek ezzel megküzdeni. Az engedelmesség, a jótékonyság, az összetartozás és testvérek közötti együttműködés fontossága több mesénk fontos alkotóeleme.

Így váltak a meséink segítő mesékké, amelyek rengeteg gyermeknek segítettek már különféle élethelyzetekben.

További információ Rólunk

Nyomtatott könyveink megrendelhetőek közvetlenül tőlünk, akár dedikálva is!

Könyv rendelés

E-könyveinket megtalálhatod az Ekönyv.hu, az Apple Books és a Google Play Books webáruházakban.Követhetsz minket az alábbi helyeken:


© Vizvári Mesegyár 2020-2023 – Minden jog fenntartva.