fbpx

Rólunk

Hol volt, hol nem volt
Egy anya, öt gyerek
Írják a könyveket.
Gyere és ne hezitálj,
Tégedet is idevár
A Vizvári Mesegyár

Legyen mesés napod a Vizvári mesegyárral!

Meseíró család vagyunk. Mi magunk írjuk és illusztráljuk a meséinket, amelyeket saját kiadásban jelentetünk meg e-könyv illetve nyomtatott kiadványok formájában.

Vizvári Cecília vagyok. Pedagógus és öt gyermek édesanyja.

Kezdettől fogva nagyon fontos volt számomra, hogy a gyermekeimmel rendszeresen mondókázzunk, mesét olvassunk. Egy idő után saját meséink lettek, sőt: a gyerekek is hozzátették a saját fantáziájukat, így együtt alakítottuk a mesék cselekményét. Gyermekeim közül többen is tehetségesen, ötletesen rajzolnak. Így készültek az első illusztrált mesekönyveink. Mára már több mint 30 e-könyvünk és 7 nyomtatott mesekönyvünk jelent meg.

Én magam szülőként és pedagógusként nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak szépen illusztrált izgalmas, vicces vagy kalandos történeteket gyártsunk. Minden mesénknek van valamilyen segítő vagy nevelő célja. Meséinkben megjelenik a kigúnyolás, kiközösítés, illetve hogy milyen stratégiával tud egy gyermek ezzel megküzdeni. Az engedelmesség, a jótékonyság, az összetartozás és testvérek közötti együttműködés fontossága több mesénk fontos alkotóeleme.

Így váltak a meséink segítő mesékké, amelyek több száz gyermeknek segítettek már különféle élethelyzetekben.

Hiszünk abban, hogy a mese az egyik leghatékonyabb nevelési eszköz, amely által a gyermekek megtanulják elhelyezni magukat a világban, megtanulják a jó és rossz közötti különbséget, elsajátítják a helyes konfliktuskezelési formákat, és választ kapnak az élet nagy kérdéseire.
Mese sorozataink elsősorban a 3-10 éves korosztály számára készültek, különösen esti meseolvasáshoz ajánljuk őket. Meséink közös ismertetőjegye a sok kép alatt viszonylag kevés szöveg, ezért bátran ajánljuk meséinket az olvasni tanuló gyermekek számára is.

Nyomtatott könyveink megrendelhetőek közvetlenül tőlünk, akár dedikálva is!

Könyv rendelés

E-könyveinket megtalálhatod az Ekönyv.hu, az Apple Books és a Google Play Books webáruházakban.


A KarcFM Rádió Gyereksarok című műsorában Csesznák Anikó készített velünk interjút. Itt hallhatjátok:

Meghallgatom


Ángyán Patrícia interjút készített velünk a Pécs Aktuálban. Itt olvashatjátok:

Elolvasom az interjút


%d bloggers like this: