fbpx

Legyen mesés Karácsonyod!

Van már karcsonyi mesétek?
Nem mondod, hogy még nincs…
Akkor töltsd le máris a Biciklis Karácsonyt!

A biciklis történetek ötödik részében karácsony reggelén kirándulni indul Rakoncátlan Bicikli és Makrancos Bringa. A nagy hógolyózás következtében elakadnak, mindenütt hókupacok torlaszolják el az útjukat. Csak egy csodának köszönhetően menekülnek meg, mégis ez lesz életük leges-legszebb karácsonya. Hogyan? Olvassátok el a mesében!


„Jól jegyezzétek meg: a szeretet a legfontosabb a világon. Csak a szeretet van” – csilingelte a hang, amely egyre távolabbról szólt. – „Csak a szeretet van” – csilingelte egyre halkabban. „Csak a szeretet van”… – csilingelte immár alig hallhatóan. Rakoncátlan Bicikli és Makrancos Bringa sokáig álltak még némán, mozdulatlanul, tekintetüket a csillagos égboltra emelve.
Észre sem vették, hogy eltűnt az útjukat eltorlaszoló hókupac. Helyette az út mellett egy csodálatos karácsonyfa állt, alatta két díszes csomaggal. Az égbolton a csillagok között egy angyal rajzolata jelent meg…

Hova küldhetjük a letöltési linket?

A “Küldés” kapcsoló megnyomásával elismered, hogy megismerted és elfogadtad az az Adatkezelési tájékoztató tartalmát, és hozzájárulsz, hogy hírleveleket küldjünk Neked újdonságainkról.



Közzétéve: Vizvári Mesegyár

Meseíró család vagyunk. Mi magunk írjuk és illusztráljuk a meséinket, amelyeket nyomtatott mesekönyvek és e-könyvek formájában jelentetünk meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük